Nytt i butiken

Har fått in en mysig långkofta som passar perfekt nu i höst, den kom in i två färger: svart och grått och den kostar 349:-, fick även en underbar tunika för 149:- som kom i en hel massa färger! Själv kunde jag inte hålla mig från den svarta tunikan, riktigt snygg! 
 


Möte med Only

Har bokat in ett möte med en säljare för märket Only som jag ska på nästa vecka, blir verkligen kul att få se deras kollektioner! För närvarande är det ingen butik i Piteå som säljer märket, så det skulle vara trevligt att kunna ta in märket!


Och av det jag sett på deras sida är det bara snyggt, allt i från olika jeans modeller till vardags och festplagg, så kika in ni med och säg vad ni tycker!






Bilder: Only

Disney Couture





Vill ni att jag ska ta in Disney Couture i butiken?






Ni kan kolla in mer av märket på Kyssjohanna, Asos & 80purple!

Bilder:80purple

Mössorna är här!

Nu slipper vi vänta tills imorgon, för mössorna kom precis in i butiken i massa härliga färger och priset för de utan glitter är 69:-. Så skynda in och köp en eller flera färger innan de hinner ta slut!


Svart mössa med små bokstäver, finns även med stora bokstäver.
badhairday_blogg

Bild: Rut m.fl


Beställning

Har precis gjort en beställning från Rut m.fl, en klänning och en lång cardigan. Båda kommer säkert i flera färger och kommer nog in i butiken senare under veckan. Sen väntar jag på den efterlängtade BAD HAIR DAY mössan som borde dyka upp snart, så nu är det bara att hålla tummarna att den kommer in under morgondagen. Mössan kommer i lite andra färger än tidigare och utan lurextråd men dem är riktigt snygga! Perfekta räddaren under en dålig hårdag;)



Sinful & Ed hardy?

Vad tror ni om att jag skulle ta in lite överdelar från Sinful & Ed hardy?


Själv gillar jag båda dessa märken, helst kläderna med lite strass i motiven! Men alla har ju olika smak, så hjälp mig att bestämma om jag ska ta in dessa märken eller inte!


Bild:Sinful

BAD HAIR DAY

Eftersom ni var så många som gillade BAD HAIR DAY mössan så har jag gjort en till beställning, som inkommer i butik nästa vecka!

Men nu måste ni vara snabba så ni hinner med!



De mössorna som kommer in är utan glitter och i andra färger men precis lika fina som de tidigare!

Höstkollektionen från SNÖ

Igår kom höst leveransen från SNÖ, så mycket av gårdagen gick åt till att packa upp, prismärka och hänga på plats! Här är några av alla smycken som kom in igår, otroligt fina allihopa!

Men fler smycken finns i butiken.

Armband i läder och pärlor 399:- finns även med brunt läderband



Långt halsband 499:- finns även med blå sten



Halsband 399:- finns även en kort variant för 299:-



Armband 499:-



Örhängen 149:-




Vill du se mer? Kika då in på SNÖ, där hittar du hela höstkollektionen!



Beställa SNÖ?

Är det så att du hittar något på i höstkollektionen som jag inte har inne i butik, så går det bra att beställa. Bara att komma in i butiken och säga vad du vill ha. Så gör jag en beställning åt dig!


Helgen i Stockholm

Har inte hunnit med att berätta om helgen i Stockholm så här kommer en sammanfattning:

Eftersom jag åkte ner Fredag kväll så var det inte mycket mer att göra än att vila upp sig på hotellet inför morgondagen,

Vaknade tidigt på Lördag morgonen så jag beslöt mig för att gå en promenad och sedan gjorde jag mig i ordning för helgens första möte. Showroomet låg på Östermalm så det blev en promenad dit för att kolla in märket Lipsy. Och för er som inte känner till märket så är det ett märke som fokuserar mycket på festklänningar. Materialen är helt underbara och varje plagg är välgjorda, du känner dig lyxig i kläderna! Beställde två olika klänningar som kommer in i butiken under November månad, och båda är helt fantastiska och sitter perfekt på!
 
Klänningar från Lipsy, prisklassen är lite högre men helt klart värt varenda krona!





Efter mötet tog jag taxi till Hammarby där nästa showroom som tillhörde märket Mouli låg, Mouli är ett svensk streetmärke som har kläder för både honom och henne. Kläderna är inte bara street utan det fanns även massvis med fina skjortor som passar till honom. Blev själv väldigt förtjust i märket då det fanns många otroligt fina plagg att välja på!

Tre överdelar för honom från märket Mouli.





Dagens sista möte låg på Modemässan i Nacka, så det vara bara att hoppa in i taxin igen för att bege sig. Modemässans lokaler var helt underbart vackra, men nu var det ju inte de ja skulle skriva om utan vilket märke jag skulle kolla på. Märket jag kollade på var Friis & Co som ni säkert känner till, självklart var våren 2010 full av spännade väskor, skor och smycken! Tycker det är kul att de satsat så mycket på skor för dom är helt gudomliga! Men är ändå lite osäker om jag ska ta in märket i butiken eller inte, vad tycker ni?

Väskor från Friis & Co






Vaknade tidigt även denna dag så precis som igår blev det en promenad för min del.

Även idag åkte jag taxi till Modecenter men idag för att se på Rut m .fl vår kollektion. Helt underbara plagg kommer under 2010, längtar redan till våren! Som ni redan säkert vet är Rut m. fl det märket som redan finns i butiken, och det jag fått höra av er som handlar i butiken är att ni gillar märket och prisklassen som kläderna ligger i. Så självklart kommer Rut m.fl att finnas i butiken även framöver.

Blazer och kjol från Rut m.fl ( Kjolen har jag inne i butik nu i både brunt och svart)





Tog taxin tillbaka till stan för att gå en sväng på lite affärer för att sedan promenera till d. brands showroom vilket tog sin tid, var nämligen lite längre bort än vad jag tänkt mig. Väl framme så fick jag förutom d. brand även kika på lite andra märken som dom har, bland annat ett som heter desigual. d. brand har jag redan i butiken som ni kanske sett, ni som testat ett par d. brand jeans vet att passformen är perfekt! d. brand är ett svenskt denim märke men som även har väldigt fina överdelar.

Jeans från d. brand, har inne alla tre i butiken nu.





Sista mötet för helgen var jag över en timma tidig på men det var så perfekt att den som skulle på möte innan mig var sen så jag fick ändå komma in och kolla på kolletionen. Märket jag kollade på var märket Motel, som ni kanske har sett på Nelly eller på Zoovillage? Helt underbara klänningar i härliga mönster och bra priser!

Fantastiska klänningar från Motel.



Eftersom mötet var klart tidigare än beräknat så blev det en lång väntan på flygplatsen tills mitt plan skulle avgå, nåja jag shoppade parfym och mascara, åt pizza och bläddrade i tidningar så tiden gick ändå ganska fort!

Helgen har varit intensiv men vädligt givande, har varit otroligt intressant att se så många olika märken, göra inköp och se hur allt fungerar!

Bilderna i inlägget är inte något jag beställt inför våren då dessa plagg redan finns ute i butiker, hade bara med så ni på ett ungefär får se vad märkena erbjuder!


Bilder: Lipsy, Nelly, Friis & Co, Zoovillage

Stockholm

Imorgon halv elva ska jag befinna mig på helgens första mötet, och kläderna jag ska kika på då är från märket Lipsy. Sedan har jag flera showrooms som jag ska besöka både Lördag och Söndag, så det blir full fart hela helgen! Men jag ser verkligen fram emot att få se alla kommande kollektioner, kommer att bli otroligt spännade! Känner mig nästan som ett litet barn kvällen innan julafton ;)

Hur som helst så åker jag redan till Stockholm ikväll då det inte fanns några bra flyg under morgondagen, men det blir skönt att åka direkt till hotellet och bara ta det lugnt! Lika bra att vila upp sig så man orkar med hela helgen, har ganska tätt mellan mötena men jag hade ändå tänkt hinna med en snabb runda på stan. Känns som att det hör till när man är i Stockholm, åtminstonde nån butik ska jag väl hinna med!

 Både datorn och kameran följer med, så får jag tid över så ska jag försöka blogga lite!

Nytt från Rut m.fl

Fick hem kläderna från Rut m .fl idag, så hela dagen har gått åt att packa upp och hänga i ordning!

Här kommer i alla fall bilder på det jag fått in, hade egentligen tänkt ta kort när jag har de på mig då det är lättare att se hur plaggen ser ut men har inte haft tid för det. Så jag hoppas dessa bilder duger!


Sjal 99:-

Päls  väst (fusk)  599:-

Kjol 259:- Finns även i grönt och hel svart

Tröja 249:- finns även i beige och svart

Tunika 199:- finns även i svart

Dagens outfit

Så här ser jag ut idag:




Jeansväst SeriuosSally
Svart topp H&M
Slitna jeans d. brand
Armband SNÖ


SNÖ OF SWEDEN

Har kollat igenom SNÖ beställningen som mest troligt kommer in någon gång under mitten av nästa vecka, och jag kan säga att det blir en hel del att se fram emot!




Så nästa vecka kan ni komma in i butiken och kolla in höstkollektionen, och jag lovar ni blir inte besvikna!

Bild: SNÖ OF SWEDEN

Beställt

Har precis gjort en beställning hos Rut m . fl som väntas komma in i butiken nu på Onsdag. Och i leveransen kommer bland annat den här snygga ( fusk) päls västen.


Vad tycks?


 


Rut m.fl - Amazonas tunic

Den här fina klänning finns inne i butiken just nu, funkar lika bra att ha som den är eller använda den som tunika ovanpå ett par leggings!


Finns även i lila.

Bild: Rut m. fl

Med i PT idag

Är med i Piteå Tidningen idag så bläddra fram till sidan 27 där hittar ni mig!




Ni andra som inte har PT kan kika in här!

Dagens outfit

Det blev en enkel outfit för min del idag, men oftast så tycker jag att det är det som är snyggast till vardags!




Topp: Rut m fl 99:-
Kjol: SeriousSally 249:-
Armband: SNÖ OF SWEDEN 299:-
Skor: Från Scorett, tror dom kostade runt femhundra.

Modemässan 2009

Idag startade modemässan i Köpenhamn som pågår i 4 dagar och avslutas på Söndag, jag hade egentligen tänkt åka ner dit men eftersom jag öppnade Miyo tidigare så vill jag givetvis hålla till i butiken så mycket som möjligt.

Men redan nästa vecka börjar modemässan i Stockholm och dit ska jag, så Fredag kväll tar jag flyget till Stockholm och så sover jag två nätter på Nordic Light hotell och åker hem Söndag kväll. Är uppbokad hela helgen på möten med olika märken så det blir snabba rycka att ta sig mellan mötena, så jag lär väl virra runt i Stockholm för att hitta rätt men de får gå ändå! Blir verkligen kul att få se alla kollektioner och göra inköp inför våren 2010!


Dagens Outfit

Tror det är första gången någonsin som jag har på mig jeansväst, men tur att jag testade för denna kommer helt klart att bli en favorit i min garderob framöver.




Långt lila linne: Serious Sally 79:- ( Finns i fler färger)

Jeans väst: Serious Sally 259:-

Svarta byxor: Serious Sally 299:- (Finns även i sand & grönt)

Skor: Från en butik i Stockholm.

Halsband: SNÖ OF SWEDEN 299:-

Armband: SNÖ OF SWEDEN 299:-


Var unik använd - d. brand

Ett märke som jag säljer i Miyo butiken är d. brand - ett svenskt märke som startades 2006 och deras affärsidé är att skapa jeans som är unika, varje modell görs bara i 500 exemplar  vilket gör bäraren unik.

När du köper d. brand köper du svenska designer jeans som inte bara är exklusiva utan även har perfekt passform och trots detta är jeansen otroligt prisvärda!



d. brand jeans 599:- veckan ut (ord.pris 699:-)







Fler tvättar hittar du i butiken!

Har även beställt in mer från märket som kommer att komma in i butiken i slutet av Augusti.

Bad Hair Day

Ni får inte missa BAD HAIR DAY mössan från Rut m fl som jag har inne i butiken just nu, har redan sålt massor trots värmen ute!

99:- kostar den och finns i dessa 4 färger, så passa på att köpa en eller flera innan de tar slut.



Hitta plagget

Snart finns Miyo på Hitta plagget, en otroligt bra sida! Söker du ett speciellt märke eller en butik så är detta den bästa sidan, använder mig själv ofta av sidan då jag letar rätt på märken.


Lyckad öppning!

Kunde verkligen inte ha fått en bättre öppning av butiken, mycket folk och alla var glada och positiva! Alltid kul att höra vad folk tycker:)

Har inte så mycket mer att tillägga utan ni får kika på lite bilder på butiken tills nästa inlägg:


 











 


Miyo

Nu har Miyo Äntligen öppnat!


Så ni är välkommna in!


RSS 2.0