Sista rycket

Är i butiken och håller på med det sista inför öppningen imorgon, men allt går väldigt sakta för mig just nu då jag åkt på en förkylning som inte verkar vilja ge sig.

Väntar just nu på att en annonsäjare från PT ska komma över och fota ett öppningserbjudande som jag ska ha i annonsen som kommer att finnas i morgondagens PT, så kolla gärna in tidningen imorgon!


Öppnar på Lördag istället!

Nya öppningsdagen är alltså nu på Fredag , exakt tid vet jag inte ännu men jag kommer öppna senare än 10.00 som är den vanliga öppningstiden i Gallerian. Anledningen till att jag kommer öppna senare är att jag kommer att få in mer kläder under Fredagen och måste ha tid att packa och hänga upp allt innan öppningen!


Nu håller vi tummarna att allt kommer i tid så jag slipper skjuta mer på öppningen!


Öppnar på Lördag istället!

Så klockan 10.00 på Lördag är ni välkommna till Miyo i Gallerian Piteå
Senare öppning

Jag kommer att skjuta lite på öppningen då jag inte kommer att få hem alla leveranser till Torsdag men jag hoppas kunna öppna inom kort!


Men som man brukar säga: Den som väntar på något gott...

väntar aldrig för länge!
 


Första klädleveransen

Fick första klädleveransen till butiken idag och det var en hel massa paket att öppna och kolla in, nästan som Julafton! 
 
Så imorgon blir det att börja packa och hänga upp allt och de ser jag verkligen fram emot.

Butiks fix

Har varit en sväng till butiken och pysslat på en stund idag, de första jag gjorde var att kila ner till Clas Ohlson för att köpa papper att täcka skyltfönstrena med. Så nu är det väldigt lite insyn i butiken, och jag kan nu jobba på ostört för att få allt i ordning innan öppningen på Torsdag!


Kika in på Gallerian, och kolla under nyheter och butiker & Cafeér sen klickar du dig vidare till Miyo Fashion, inte så mycket på min sida än men det kommer upp mer info senare!
Miyo - Klädbutiken för Honom & Henne

Miyo - Klädutiken för Honom & Henne

Öppnar nästa vecka Torsdag den 30:e i SeeMe:s fd lokal i Gallerian Piteå. 


Givetvis kommer jag att ha någon form av öppningserbjudande dagen till ära & självklart får ni veta vad lite senare!

Presentation av alla märken kommer inom kort, men jag kan lova att det är värt att vänta på!
Stort tack till Christina som gjort både butiks logon & designen på bloggen!


RSS 2.0