Tjejkväll + Rosa Lördag

Imorgon drar Tjejkvällen igång! Så butikerna i Gallerian är fyllda med massa härliga erbjudanden till alla shoppingsugna tjejer! Imorgon kommer alla erbjudandena att finnas presenterade i Piteå Tidningen.


Imorgon under tjejkvällen kommer jag att ha 20% rabatt på hela sortimentet, så det är bara att passa på att fylla garderoberna med härliga höstplagg, och smycken också för den delen!


Imorgon är det inte bara tjejkväll utan imorgon går även startskottet för Gallerians Rosa Bandet - kampanj, mer om det kan du läsa här.
 



På Lördag eller eventuellt redan imorgon kommer jag att ha någon vara som jag säljer där en del av summan går direkt till Rosa Bandet insamlingen!



Bild: Gallerian


Jacka från Rut m.fl

Imorse spanade jag in denna snygga jacka på Rut m.fl sida, men fick reda på att den tagit slut. Så ni kan ju förstå min lycka nu när jag precis fått ett samtal från Rut m.fl där jag fick veta att det fanns en box kvar!

Men det vara snabba ryck om jag ville ha den, kan tänka mig att det var fler butiker som ville ha den också ville ha den. Och självklart blev det att göra beställning på den så på Onsdag kommer den in i butiken:)

Den kommer förresten även i svart!


Nu ska jag ta och gå igenom Snö of sweden en gång till innan jag ringer och beställer, blev ganska tomt på ställen nu efter helgen! Så är det något smycke som jag haft tidigare som tagit slut så kommer det mest troligt in igen nu i veckan:)

Bild: Rut m.fl


Dagens

Jag har på mig den lila klänningen som jag fick in för någon dag sedan, och det är faktiskt andra gången jag använt den och fler gånger lär det bli:)



Lila klänning Rut m.fl 299:-

Leggings H&M

Armband Snö 299:-


Disney Couture

Vad jag har väntat på den här leveransen, tror det var över två veckor sedan jag gjorde beställningen. Men jag kan säga att det var helt klart värt att vänta på, vilka underbara smycken som kommit!

Detta har kommit in i butik nu:


Armband i läder med rosetter (silver) 1599:- , Armband med stjärnor och Tingeling (silver) 879:-



Örhängen 599:-, Armband med berlocker 1499:-

Halsband (silver) 599:-

Hittade inga bilder med silver smyckena men alla utom armbandet med berlocker är i silver.

Ni som vill får gärna beställa smycken här via bloggen, bara att kontakta mig på: [email protected] 


Nytt i butiken!

Fick precis in den här underbara klänningen från Rut m.fl, den kom inte bara i den här snygga lila färgen utan även i en härlig mörkgrå färg! Gillar verkligen kragen, puffärmarna och fickorna, den får helt klart godkänt av mig:)

 Fick även in lite ekologiska jeans och sportjacka från d.brand, har tagit kort men dessvärre blev det av det sämre slaget så jag skippar att lägga upp de här, ni får kika in i butiken istället!


Leggingsen på bilden har jag inne i butiken, finns även i lila och brunt!

Bild: Rut m.fl


Kalaserbjudande

20% rabatt om du handlar för 500:- eller mer i min butik!

Gäller Fredag till Söndag.


Leopard

Ursäkta för dålig uppdatering! Har haft fullt upp i butiken, i Måndags hade jag besök av Snö:s säljchef som kom för att visa upp nästa smyckeskollektion. Helt underbara smycken! Ser verkligen i fram att få in det i butik, sen gjorde jag även en beställning som levereras omgående, så har vi tur kommer det in redan i veckan:) 

 Igår var det även då fullt upp då jag fick hem leveransen från Rut m.fl, toppar, klänningar och leggings! Så idag inviger jag klänningen med leopardmönster, den är verkligen snygg:)

Idag håller jag tummarna på att smyckena från Dinsney Couture kommer in!



Den är precis samma modell som den randiga som jag visat bild på tidigare.

Klänning Serious sally199:-

Kort cardigan Serious sally 199:-

Leggings Lindex 199:-

Halsband och armband Snö


2 års kalas

Nu i veckan den 18 - 20 September så firar Gallerian 2 år och självklart ska det firas med kalas, massa fina kalaserbjudanden i butikerna:) Sen får alla kunder som handlar för minst 300:- en shoppingpåse och det gäller från Lördag 11.00 så länge lagret räcker:)



Läs mer om kalaset här!


Bild: Gallerian Piteå


Dagens

Tycker det var på tiden att visa upp dagens outfit, så här kommer den. Hade även på mig ett vitt linne med text men upptäckte när jag kom till jobbet att jag lyckats smutsa ner det!







Topp Vila?

Kort cardigan Lindex barnavdelning

Jeans modell Sari d.brand

Halsband SNÖ 399:-

Armband SNÖ 349:-


d.brand har äntligen kommit!

Idag får jag förhoppningsvis hem lite från d.brand, och sedan får jag hemma leggings från Rut m.fl i olika färger! Sen hoppas jag att det droppar in lite mail angående killkläderna, mailade nämligen några leverantörer nu i helgen så vi får se vad som händer. Sen väntar jag på att försäljningschefen för Snö of sweden ska komma och hälsa på i butiken, har täffat honom en gång tidigare då jag följde med min f.d chef på inköpsmöte.


Nu fick jag precis två kartonger från d.brand som jag var snabb att sprätta upp och jag såg på en gång att det saknades lite saker jag beställt. Men allt de som kom var verkligen snyggt:) Har jag tid senare under dagen ska jag fota och lägga upp bilder!

Hoppas ni får en underbar start på veckan!


Kläder för honom - ja eller nej?

Hade när jag öppnade butiken Miyo tänkt mig en klädbutik för honom & henne, men eftersom det inte fanns att få in killkläder till öppningen så blev det bara tjejkläder. Men nu fundera jag hur jag ska göra, ska jag ta in killkläder eller inte?

Märkena som jag funderar på att ta in är d.brand, Mouli, Fred Perry & Affliction.

Jag kommer givetvis fortsätta med tjejkläder och det kommer inte heller bli mindre på tjejsidan:)

ANGELLO TEE darkblue

Bild:Mouli

Om jag ska ta in kläder till honom så är tanken att jag ska ta in det så fort som möjligt, men det beror ju givetvis vad som finns att få omgående. Så jag har skickat iväg några mail till några av leverantörerna för att kolla läget!


Inget nytt idag

Fick inte in leveransen från d.brand idag, men paketen skickades i Onsdags så det borde komma på Måndag annars är det knasigt! Jag som hade sett fram emot att få in lite nytt så här på Fredagen, men det är bara till att vara tålmodig och vänta tills nästa vecka:)

Annars så har det varit ganska lugnt här i butiken så jag har passat på att flytta om kläderna i butiken, blev riktigt nöjd med resultatet!


d.brand på väg in

Underbart med Fredag igen, eller hur? Idag väntar jag på att få en leverans från d.brand, lite olika jeans modeller men även kanske lite överdelar!

Anledningen till att jag inte riktigt vet vad som kommer är på grund av att d.brand säljarna och lagret är på olika ställen, och nu när jag då gjorde beställningen kunde de inte få tag på lagret. Men bara det kommer en leverans så är jag nöjd, blir ju lite som på julafton när man inte vet vad som finns i paketen:)



Hoppas ni får en fin Fredag allihopa!


Bild: d.brand


Nytt!

Fick hem en liten leverans från Rut m.fl tidigare idag, paketet innehöll inte bara den är superfina cardigan (199:-) utan även ribblinnen (79:-) i massa härliga höstfärger!


Cardigan Rut m.fl 199:-



Kanske svårt att se på bilderna hur den ser ut men den är lite kortare i modellen och jag tycker den sitter riktigt fint på! Den lila får följa med mig hem ikväll:) Bättre bilder på cardigan kan kan ni kolla  på här & här !


Västen + handla via bloggen?

Vet att ni är många som är intresserade av den härliga västen från Rut m.fl s märke SeriousSally, tyvärr har jag sålt slut den i butik och kommer heller inte få in den igen då den är helt slut! Men kolla på hittaplagget och se om ni hittar någon återförsäljare nära er! Önskar er lycka till:)

Har tidigare funderat på att sälja varor via bloggen, men det blev som inget mer av det men kom att tänka på det nu igen då ni är några stycken som frågat om jag inte kan sälja här på bloggen.

Så vad tycker ni, finns det något intresse av att jag lägger upp varor till försäljning här på bloggen?


Randigt från Rut m.fl

Har gjort en beställning hos Rut m.fl som kommer i början av nästa vecka, den randiga klänningen på första bilden och toppen och leggingings på andra bilden.




Både klänningen och tröjan kommer i tre färg kombinationer, och vilka som kommer vet jag faktiskt inte så det får bli en överraskning! Leggingsen kommer förutom i svart som på bilden även i brunt och lila.


Liten presentation

Verkligen kul att så många hittat hit via StinaLee:s blogg, hoppas att ni gillar min blogg och kikar in fler gånger!


Tänkte att en liten presentation av min blogg inte suttit helt fel, så är kommer den:


Den första Augusti öppnade jag min egna klädbutik - Miyo Fashion som ligger i Gallerian Piteå, ungefär samtidigt valde jag att göra en blogg med samma namn. 

 

Tanken med bloggen är att ni ska få ta del av allt som händer i butiken och i Gallerian, kika på nyheter som kommit in, delta i tävlingar men även mycket annat så som att vara med att bestämma vad jag ska ta in i butiken. 

 Just nu säljer jag Rut m.fl, d.brand och Snö of sweden i butiken, men inom kort kommer jag även att få in Disney Coture, Motel och Lipsy!


Snöväggen som just nu är fylld av höst nyheter!



Ena skyltfönstret



Loggan ovanför kassadisken.



Har ni förslag på märken ni skulle vilja att jag tog in i butiken, frågor eller funderingar är det bara att ni skicka iväg en kommentar!


Armbandet

Tänkte visar er mitt nya armband från snö som inte kom med på dagens outfit bild. Jag gillar verkligen kombinationen läder och silver, helt i min smak!



Armbandet finns i både svart & brunt 349:- sen har jag även enkla läder armband för 149:- eller 199:- i butiken & även de finns i svart & brunt.


Dagens

Inviger mitt nya halsband och armband från SNÖ idag som jag fick in förra veckan i butiken, halsbandet ser ni lite av men armbandet fick jag inte alls med på bild ser jag nu. Armbandet är i alla fall ett svart femradigt läderarmband med en snö silverplatta som håller ihop raderna. Verkligen snyggt!



Topp Rut m.fl 129:-

Väst SeriousSally 259:-

Byxor SeriousSally 299:-

Halsband SNÖ 399:-


Kikade förresten in på StinaLee:s blogg och såg att min outfit från igår kommit med i hennes blogg!


Fred Perry

Pratade nyss med en säljare för märket Fred Perry, fick inloggningsuppgifter så jag kan gå in på sidan och kika på kollektionen. Men nu när jag testar ser jag att det inte alls funger så det är väl bäst att jag ringer tillbaka och hör efter så jag fick rätt lösenord.

Jag är själv helt såld på märket, så hade jag bara tänkt till mig själv så är det en självklarhet att ta in märket i butiken! Men jag måste ju självklart höra vad ni tycker om märket, så ska jag ta in Fred Perry i butiken eller inte?

V Neck Fred Perry Cardigan

Bild: Fred Perry


Dagens

Har på mig mina favorit jeans från d.brand idag, de sitter verkligen perfekt på! Förresten så har jag beställt in fler jeans modeller från d.brand som kommer någon gång under nästa vecka!
 


Top Rut m.fl 129:-

Väst Serious Sally 199:-

Jeans d.brand 699:-

Stövlar Wedins


Har glömt berätta..

Har ju glömt att berätta att jag gjort en beställning hos Disney Couture som kanske kommer in redan nästa vecka i butiken! Disney Couture har verkligen helt underbar smycken och jag ser verkligen fram emot att få in dem i butiken. Sen tror jag faktiskt jag kommer att vara ensam om att sälja Disney Couture här i Norrbotten!



Lovar att säga till här så fort jag fått in smyckena i butiken!


Stannar nog ett tag till..

Hade egentligen tänkt åka hem lite tidigare idag när det är Fredag, men fick för en stund sedan in en stor leverans från SNÖ så nu har jag precis packat upp alla och ska börja prismärka allt! Och alla smyckena är precis lika fina som vanligt, har själv hittat mig några nya favoriter som jag inte haft in i butiken tidigare:)

Har tagit hem fler läder amband, så ni som inte hann med sist får en till chans!


BAD HAIR DAY


Nu har leveransen med BAD HAIR DAY mössor kommit in!



Svart, blå, vit, lila,grön

Den svarta finns med både stora och små bokstäver.


Mötet med Only

Jag upptäckte nu att inlägget jag skrivit igår om Only aldrig publicerats, så nu drar jag det en gång till! Var som sagt till Luleå i Onsdags och träffade en säljare för märket Only, fick under mötets gång reda på att Only redan såldes hos Vero Moda som ligger vägg i vägg med Miyo. Och det kändes verkligen trist att höra då jag tidigare fått veta att ingen butik i Piteå sålde märket, så efter lite grubblande har jag beslutat mig för att inte ta in märket! Jag vill att min butik ska vara unik och inte ha samma utbud som andra butiker!


Men har ni förslag på något annat märke ni skulle vilja ha in i butiken är det bara skicka iväg en kommentar!


Dagens

Regnet öser ner här idag, men måste erkänna att jag tycker det är enbart mysigt så länge man är inomhus! Dagens idag blev en härlig långkofta som kom in förra veckan till butiken och jag har redan hunnit använda den flera gånger så det lär nog bli en favorit i min höstgarderoben!



Svart top MQ
Kofta Rut m.fl 349:-
Leggings Lindex
Stövlar Wedins
Halsband SNÖ 399:-
Armband SNÖ 299:-


Only

Ska strax ta bussen till Luleå och träffa en säljare för Only på Elite hotell, blir verkligen spännade att få se vad märket erbjuder! Och om jag bestämmer mig för att ta märket finns det kläder för omgående leverans så då får jag in kläder ganska snabbt till butiken.

Fler...

BAD HAIR DAY mössor är på ingång! Fick tag i de två sista lådorna med mössor som Rut m.fl hade kvar för tillfället, och jag gissar att det inte bara är jag som är överlycklig för det!

Mössorna kommer innan helgen!


RSS 2.0